Referencer

Her kan du læse, hvordan mine kunder oplever terapi/supervision med mig.

SUPERVISION

Elskelig, fleksibel og empatisk

Vi er rigtig glade for den supervision, vi får fra Annamarie. Det foregår på en organisk måde, hvor Annamarie forstår at tilpasse sig efter det behov, der er.

Vi arbejder med sårbare unge. Vi er et team, der både arbejder med unge mødre og unge sårbare. Fælles er, at vi arbejder med at fastholde trivsel hos vores ”beboere”.

Vi har fået nye værktøjer til at håndtere situationer. Det er meget meningsfuldt for os at arbejde med Annamarie. Derudover er hun en elskelig person med stor indfølingsevne.

Hun er meget fleksibel med, hvornår vi kan arbejde og under hvilke forhold.

Klaus


Hun kan sit kram

Overordnet har det været super godt. Jeg tog kontakt til Annamarie, fordi jeg arbejder med en borger, der har det vanskeligt. Annamarie har i stor stil kunnet matche det. Knapt så klinisk. Kun rosende ord til hende. Hun sparker til os, hun tør også at røre ved det betændte.

Hun kan sit kram – hendes erfaring skinner igennem. Hun har en kæmpe viden, hun er meget forudsigelig i kontakten med os.

Ansvarlig for medarbejdergruppe 


PARTERAPI

Annamarie er mit forbillede

Inden jeg begyndte hos Annamarie, følte jeg mig altid forkert indeni. Det gør jeg ikke mere. Jeg oplever, at det at komme hos Annamarie er et trygt rum, hvor der bliver passet på en. Man kan være ærlig, uden det er farligt. Det giver ro indeni at komme hos Annamarie. Jeg går altid derfra med håb og mod på at fortsætte livet, selvom det kan være hårdt.

Sammen har vi fået vejledning i, hvordan vi håndterer konflikter med børnene – og vi er blevet bedre til at møde vores børn.

Vi har altid haft et dejligt liv – min mand og jeg – men nu lever vi mere sammen. Vi har forståelse for hinandens rygsække, og vores fælles platform er meget stærkere. Samtidig har vi fået et fælles sprog, så vi forstår hinanden endnu bedre.

Jeg har stor tillid til Annamarie. Hun er mit forbillede, hun har jo også selv mange ting i rygsækken.

Anonym kvinde


Annamarie gør en kæmpe forskel!

Jeg har både gået i parterapi hos Annamarie og i egen terapi, ligesom begge mine piger også har været hos Annamarie.

Min mand og jeg blev faktisk skilt, men vi fik en anderledes skilsmisse, end vi ellers ville have fået, fordi vi forstod hinanden – og os selv – bedre. Der var ikke mere at gøre i vores forhold.

Efterfølgende har jeg gået hos Annamarie for at lære mig selv bedre at kende – og også i forbindelse med en sygemelding med stress. Jeg kommer hos Annamarie, når jeg har behov for at blive mindet om det, jeg har lært.

Begge børnene har også været hos Annamarie efter vores skilsmisse. Annamarie gør en kæmpe forskel! Pigerne siger selv, når de har behov for at komme til Annamarie – bl.a. har en af mine piger været udsat for et overfald, hvor Annamarie hjalp hende – hun er fantastisk!

Jeg ved, at Annamarie kan hjælpe mig – hun er dygtig og utrolig hjælpsom.

Jeg har også fået et bedre forhold til mine forældre – helt uden de ved det, men jeg har fået arbejdet med nogle ting omkring min barndom.

Lone


Hvis du har det skide godt, så gå i terapi!

Jeg tror, det ville være godt, hvis alle prøvede terapi – der er ingen, der ikke har noget at arbejde med. Jeg forstår ikke den frygt folk har for selvindsigt.

For vores vedkommende – da vi startede ved Annamarie – det var ikke fordi, vi var i krise.

Vi havde det 97 % godt – vi ville have det 100 % godt. Mange ting har gjort det bedre for os – især forståelsen for, hvorfor vi handler forskelligt.

For mit vedkommende undrer det mig meget, at folk først går i parterapi, når det hele er er gået galt. Det er tåbeligt. Når man kommer derud, handler det om at finde ud af sig selv først. Det er ikke nemt at redde et forhold, hvis man først skal finde ud af sig selv.

Det er jo 99 % af tilfældene vores eget, når forholdet ikke går godt. Der er mange folk – især den ene af parterne, som har bukserne på i et forhold – tror, at man beskytter den anden ved det man gør – det viser sig, at det har noget med os selv at gøre. Du skal ind og have det godt med dig selv – før du kan have det godt med din partner.

Jeg kan ikke helt forstå, at folk kan leve i et mindre end godt forhold. Ved at gå i terapi, hvis man elsker hinanden, skal man komme ud for at lære hinanden bedre at kende og lære at beskytte den anden på vedkommendes svage områder.

Det gør sgu da også ondt at arbejde med sig selv – rutiner bryder man ikke på en uge. Man kan ikke få hjælp, hvis man ikke er villig til at arbejde med sig selv.

Der er ingen, der ikke kunne nyde godt af det. Det aller værste er, at de fleste, som har aller mest brug for det – de kommer ikke.

Hvis du har det skide godt, så gå i parterapi – så får du det endnu mere.

Anonym mand


INDIVIDUEL TERAPI

Annamarie er grunden til, at jeg stadig er her

Annamarie har hjulpet mig i mit livs værste tid. Hun er grunden til, jeg stadig er til, og jeg er helt ubeskrivelig taknemmelig for det.

Efter flere psykologer og mange læger uden forandring, kom jeg til Annamarie. Hun fik mig til at føle et had, jeg aldrig før havde følt, og hun accepterede det¸ hvilket nok var det mest utrolige for mig, og jeg kunne få lov at græde uden at føle mig skyldig over andres sorg.

Selv da jeg var lavest i vægt fik hun mig til at tænke, føle og reagere som jeg aldrig før har reageret. Det har fået mig til at forstå og kende mig selv som JEG er og ikke den jeg engang forsøgte at være.

Nu kan jeg selv håndtere og tyde mine følelser, og jeg ved hvad jeg føler næsten hele tiden. Ikke nok med at hun har hjulpet mig til at finde mig selv hun har også arbejdet mig igennem alle de minder jeg har haft fra tidligere i mit liv hvor jeg har været indlagt og nærmest følt mig revet i stykker.

Men mest af alt har hun helet hele min familie og fået os alle sammen til at forstå hinanden bedre og arbejde sammen på en måde der gør at vi kan sige tingene til hinanden som de er og vi accepterer hinandens forskellige synspunkter og meninger (for det mest).

Tusinde gange tak for alt!

Anonym kvinde


Jeg ser lysere på tingene

Jeg hedder Jane Nielsen, jeg er 15 år og er i familiepleje. Cirka hver uge har jeg samtaler med Annamarie, som er min psykoterapeut.

Jeg har problemer i min hverdag og dem kan jeg snakke med Annamarie om. Siden jeg er begyndt at snakke med Annamarie har jeg kunne se meget lysere på tingene og er kommet nogle skridt videre i mit liv.

Det hele handler om at komme til at snakke om sine følelser, og om hvordan man har det inden i. I starten er man nok lidt bange for at komme til at snakke med en helt fremmed, men det vænner man sig hurtigt til.

Jane 


Hjælp til at indse, hvem jeg er

Jeg troede egentlig at jeg levede livet. Jeg troede, at jeg var lykkelig. I alle mine 37 år havde jeg altid troet, at lykken var at give andre mennesker kærlighed. Og jeg forventede aldrig at få noget igen. Jeg glemte mig selv. Til sidst var jeg slet ikke Lars mere. Der var ikke noget jeg.

Mit indre havde jeg valgt ikke at lytte til eller respektere, og jeg opførte mig sådan som jeg troede, min familie ønskede det, mens mit ydre bare var en tom skal, som ikke viste verden, hvem Lars i virkeligheden var. 

Da jeg blev 37, oplevede jeg mit livs krise. Krisen kom så hårdt og uventet, at jeg slet ikke kunne eksistere mere. Jeg besluttede der at opsøge hjælp for at finde ud af mig selv.

Jeg havde allerede lidt erfaring med terapien. Min kone havde gået til terapi i et par år, og jeg havde nogle gange været med hos Annamarie. Jeg startede nok egentlig i terapi i håb om at kunne redde mit ægteskab, men der gik meget kort tid, før jeg begyndte at forstå, hvad det hele handlede om.

Og præcis der begyndte jeg for første gang at mærke og føle. Terapien hjalp mig til at indse, hvem jeg er, og hvorfor jeg er den jeg er. Pludselig handlede det ikke mere om at redde mit ægteskab. Nu handlede det om at blive et menneske, vise verden hvem Lars er og blive accepteret og respekteret for den jeg er.

Kort og godt handler det om at elske og acceptere sig selv. Man kan hverken give eller modtage kærlighed, hvis ikke man elsker sig selv. Kærligheden udspringer fra en selv, og ikke som jeg troede, fra andre, som gav mig den. Det kan i nogens ører lyde underligt, men sådan hænger vi mennesker sammen.

Annamarie lærte mig om selvværd, selvrespekt og om at sætte grænser for mig selv og være ærlig over for disse. Både for mit indre og mit ydre. Hun lærte mig at lytte til mit indre og om at være ærlig for mit indre.

Annamarie har været en stor inspiration for mig. Både som erhvervsleder, som ægtemand, som Far og som menneske. Jeg har lært at kigge indad og jeg har lært at mit indre og ydre skal være i balance.

Annamarie har inspireret mig til at søge endnu dybere i mig selv og har hjulpet mig til at blive “et rigtigt menneske”. For det skylder jeg hende alt. Tusind tak

Lars 

Kontakt migog hør mere